Šareni svet oko mene

0.00 RSD

Not yet rated
Write a review
Loading Updating cart...

Description

Rasprodato!

U listovima se nalaze najvažnije programske teme iz svih oblasti koje se obrađuju sa petogodišnjacima: Ja i ljudi oko mene (svest o sopstvenom identitetu i drugim ljudima, sigurnost, zdravlje, higijena), Stvari, pojave i aktivnosti (njihove osobine, rad, sportovi, saobraćaj), Živi svet (životinjsko carstvo), Dimenzije (osnovni pojmovi i procenjivanje), Položaji, pravci i kretanje (osnovni pojmovi), Oblici (trougao, kvadrat, krug, elipsa), Skupovi i brojevi (pripadnost skupovima, brojanje i računanje do pet) i Vežbe oka i ruke (usavršavanje grafomotorike).

Listovi Šareni svet oko mene nastali su od godinama proveravanih igrovnih listova Dečja matematika i Upoznavanje okoline.

Pri tome su uzimani u obzir predlozi i primedbe vaspitača, interesovanja koja polažu deca i njihove mogućnosti da ih razumeju. Dobre ilustracije, protkane smislom za humor i paradoks, a istovremeno jednostavne i privlačne, sigurno će pomoći deci da ostvare njihovu osnovnu namenu - steknu pojmove koji će im biti višestruko potrebni i korisni.

Ovi lepi i obimni igrovni listovi su nastavak listova Svet oko mene, a na njih se nastavljaju Matematičke aktivnosti u životnoj sredini. Preporučujemo da se koristi kao sistem.

Uvodi u sadržaje Pripremnog programa.

U prodaji je i crno-bela i jeftinija verzija ovih listova pod nazivom Veliki svet oko mene.

Autor: dr Emil Kamenov

Obim: 96 strana, kolor

Format: 21x30 cm

Reviews

There are no reviews for this product yet.

Be the first to write a review

Be the first to write a review

Note: HTML is not translated!

Kontakt

+38121499312
+38163624038
dragongamesdoo@gmail.com

Kategorije

  • No categories

Facebook