Veliki svet oko mene

390.00 RSD

Not yet rated
Loading Updating cart...

Description

U listovima se nalaze najvažnije programske teme iz svih oblasti koje se obrađuju sa petogodišnjacima: Ja i ljudi oko mene (svest o sopstvenom identitetu i drugim ljudima, sigurnost, zdravlje, higijena), Stvari, pojave i aktivnosti (njihove osobine, rad, sportovi, saobraćaj), Živi svet(životinjsko carstvo), Dimenzije (osnovni pojmovi i procenjivanje), Položaji, pravci i kretanje (osnovni pojmovi), Oblici (trougao, kvadrat, krug, elipsa), Skupovi i brojevi (pripadnost skupovima, brojanje i računanje do pet) i Vežbe oka i ruke (usavršavanje grafomotorike).

Listovi Veliki svet oko mene nastali su od godinama proveravanih igrovnih listova Dečja matematika i Upoznavanje okoline.

Pri tome su uzimani u obzir predlozi i primedbe vaspitača, interesovanja koja polažu deca i njihove mogućnosti da ih razumeju. Dobre ilustracije, protkane smislom za humor i paradoks, a istovremeno jednostavne i privlačne, sigurno će pomoći deci da ostvare njihovu osnovnu namenu - steknu pojmove koji će im biti višestruko potrebni i korisni.

Ovi lepi i obimni igrovni listovi su nastavak listova Svet oko mene, a na njih se nastavljaju Matematičke aktivnosti u životnoj sredini. Preporučujemo da se koristi kao sistem.

Uvodi u sadržaje Pripremnog programa.

Ovo je crno-bela i jeftinija verzija Šarenog sveta oko mene.

Autor: dr Emil Kamenov

Obim: 96 crno-belih strana

Format: 21x30 cm

 

Napomena: Ministarstvo prosvete se saglasilo da se u predškolskom vaspitanju i obrazovanju koriste igrovni listovi Veliki svet oko mene, autora Emila Kamenova.

Akt broj: 650-02-00131/2007-06 od 03.07.2007. godine.

Do isteka zaliha, isključivo naručivanje preko telefona.
063-822-730-0
499-312

Reviews

There are no reviews for this product yet.

Kontakt

+38121401610
+38163624038
dragongamesdoo@gmail.com

Kategorije

  • No categories

Facebook